Brugere

JOAQUIM RODRIGUES Professionel Cykelrytter

Andullation bringer mig tilbage til den fysiske tilstand, jeg har brug for min cykel. Første gang jeg hørte om Andullation en god ven i Teknon Clinic. Jeg tænkte så snart jeg prøvede HHP, at der er en meget god enhed. Jeg bruger Andullation især efter faser for at forhindre lagring af væsker og præparater til behandling af min massage terapeut. Resultaterne har en positiv effekt på min præstation. Mine ben er mindre trætte, og jeg går lettere end før. Jeg anbefaler Andullation.

ANGELIQUE KERBER Proff Tennis spiller fra Tyskland

Jeg træner hver dag to gange om dagen plus cardio og derefter Physio-behandlinger. Det er så i 5-6 timer om dagen. Regeneration er det vigtigste, fordi man ikke har så meget tid, selv i mellem, mellem anfald – det skal være i stand til at regenerere hurtigt. Jeg sætter Andullation også til regenerering. Den er virkelig mit største problem er, at når jeg er virkelig om aftenen og i mellem, jeg er forholdsvis træt og min styrke langsomt forværres, at jeg så kan slappe mig – så jeg kan gøre endnu et par minutter mine øjne og søvn og derefter brændstof op min styrke ……..

angerer-tobias-

TOBIAS ANGERER- Proff Tysk skiløber

TOBIAS ANGERER- Proff Tysk skiløber Hvis du træner hårdt hver dag, mange konkurrencer, rejser meget – som må du bruke HHP for å få hele systemet til å slappe af. Så når du ligger på Andu Home, så jeg har altid haft en god følelse, godt regenereres. Det var i min karriere, især i slutningen, når jeg er ældre og har bemærket at opptreningen bliver længere, så Andullasjon er en god byggesten i min trening. Den hjelper meg så jeg kunne fortsætte med at bringe min præstation hver dag…….

RAPPORT FRA OTTO BECKER

Takket være Dr. Noltings omdømme og det faktum, at jeg er åben over for innovation, spontant besluttede jeg at teste dette produkt. Jeg har nu brugt HHP massage dækken siden 2003. Succesen er overbevisende i enhver henseende. Massage tæppe er blevet et vigtigt tilbehør til alle mine heste. Disse er i daglig brug og især under hest shows.

Jeg bruger Andu prof til meg selv hjemme og før jeg skal konkurere, det hjelper veldig med ryggsmertene mine. Andu vet bruger jeg på hestene og det er e stor hjelp når vi er ute og reiser for å løse opp spenninger og vi merker forbedring i deres prestasjon.

MEREDITH MICHAELS-BEERBAUM

MEREDITH MICHAELS-BEERBAUM – Den første kvinnen – blant mange andre suksesser – vant verdenscupen sammenlagt Hopping og dette er nå tre ganger.. Som en profesjonell sprangrytter har jeg problemer med ryggen min i mange år. Jeg har vært på jakt etter en løsning til en venn henviste meg til Andullation og det var en stor ting for meg…….

David Ferrer- tennisspiller "Man of Iron," 
HHP gjør veldig godt for meg siden jeg har senebetennelse i kneet og bruger det også mye til å komme tilbake i form etter hvert spill.
Jeg kan anbefale HHP for de store fordelene jeg får.

DAVID FERRER- Proff tennisspiller

HHP gjør veldig godt for meg siden jeg har senebetennelse i kneet og bruger det også mye til å komme tilbake i form etter hvert spill.
Jeg kan anbefale HHP for de store fordelene jeg får.

Dr angel

Dr. Angel Ruiz-Cotorro, personlig læge af Rafael Nadal

Dr. Angel Ruiz-Cotorro har behandlet topsporter i mange år. Han bruger sit specielle «boblekammer» til sine andullation sessioner, så hans patienter kan slappe af og genoprette hurtigere. Jeg er tilfreds med resultatet af andullation terapi.

Fábio Coentrão

Fábio Coentrão- Som en internasjonal fotballspiller er jeg alltid ute etter å forbedre resultatet mitt.
Av min fysioterapeut i Real Madrid, møtte jeg ANDUMEDIC. Systemet gjenoppliver min muskelmasse og avslappet kroppen min. Det beskytter også proaktivt mot nye skader. Spesielt etter harde treningsøkter det avgjørende for meg å komme raskt tilbake i form og løse opp spenninger.
Jeg anbefaler ANDUMEDIC for alt det jeg har oppnådd meget gode resultater med systemet.